Het team bij Eijkenaar Fysiotherapie

Ons team bij Eijkenaar Fysiotherapie stelt zich hieronder graag aan je voor.

Heb je vragen over 1 van onze therapeuten? Neem dan contact met ons op.


Chris Eijkenaar

Chris Eijkenaar – Eigenaar Eijkenaar Fysiotherapie en fysiotherapeut

Mijn insteek is vooral om helder met je te communiceren en te kijken naar wat wél mogelijk is.

Dit zul je in de behandeling merken dat ik samen met je meedenk om zo je gezondheidsprobleem inzichtelijk te maken. Waar het mij om gaat is dat het voor jou duidelijk is waar je last van hebt en wat je eraan kan doen.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut en ben werkzaam geweest bij een aantal fysiotherapiepraktijken voor ik mijn eigen praktijk heb gestart. Lees meer over Chris >>

Jeroen Droppert– Fysiotherapeut

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk om de juiste balans te zoeken tussen de behandelbank en een meer actievere vorm van therapie, zoals in de oefenzaal.

Hierin probeer ik samen met jou mee te denken over welke doelen er behaald moeten worden en op welke manier.

Daarnaast kijk ik samen met je naar jouw houding- en bewegingsgedrag, welke invloed dit heeft op je klachten en hoe we hier samen invloed op kunnen uitoefenen.  Lees meer over Jeroen >>

Elske Kevenaar

Elske Kevenaar – Administratief ondersteunend medwerker

Bij Eijkenaar Fysiotherapie bied ik administratieve ondersteuning aan onze cliënten, de fysiotherapeuten en aan Chris (de eigenaar), denk aan het in of (om)plannen van de afspraken,  aanvragen van verwijzingen, doen van declaraties of het beantwoorden van vragen over nota’s.

Dus als je belt heb je grote kans dat je dat mij aan de telefoon hebt. lees meer over Elske >>

Jikke Hoppstein

Jikke Hoppstein – Fysiotherapeut

Ik vind het belangrijk om samen een duidelijk plan te maken om zo een doel te kunnen bereiken. Vaak is de oplossing om in beweging te kunnen komen en in beweging te blijven. Mijn ervaring is dat bewegen op jouw eigen niveau heel veel voordelen met zich mee kan brengen zowel fysiek als mentaal. Lees meer over Jikke >>