Jeroen Droppert

Fysiotherapeut

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk om de juiste balans te zoeken tussen de behandelbank en een meer actievere vorm van therapie, zoals in de oefenzaal.

Hierin probeer ik samen met jou mee te denken over welke doelen er behaald moeten worden en op welke manier.

Daarnaast kijk ik samen met je naar jouw houding- en bewegingsgedrag, welke invloed dit heeft op je klachten en hoe we hier samen invloed op kunnen uitoefenen. Hierin zit ook wat ik mooi vind aan het vak fysiotherapie: je leert veel verschillende soorten mensen kennen, wat het vak erg dynamisch maakt.

Mijn passie ligt in het werken met sporters en hen helpen met het terugkomen op het oude niveau. Denk hierbij aan voetballers, hockeyers, tennissers, zwemmers, maar ook mensen die bij ons in de Basic-fit sporten. Hieronder valt voor mij ook de persoon met bijvoorbeeld hart- en/of longklachten, waarbij we samen zijn of haar persoonlijke doel zien te bereiken.

In 2012 behaalde ik mijn HAVO diploma en op dat moment wist ik eigenlijk niet welke richting ik op wilde gaan. Ik ben naar verschillende open dagen geweest van meerdere scholen. Op één van deze open dagen kreeg ik (per toeval) voorlichting over de opleiding en het vak fysiotherapie. Ik was direct overtuigd en vier jaar later behaalde ik mijn diploma.

Ik woon in het mooie Vlaardingen, ben een echte muziekfanaat (van zowel oude als nieuwe muziek, dus kom maar op met die leuke suggesties) en sport graag in mijn vrije tijd. Ik voetbal bij Sc Victoria ’04 in Vlaardingen en sport zelf bij Basic-fit. Daarnaast maak ik graag uitstapjes met vrienden in binnen- en buitenland.

Gespecialiseerd in:

  • sportblessures
  • heup- en knieklachten
  • rugklachten
  • aan huis behandelingen