Fysiotherapie Hoogvliet

Eijkenaar Fysiotherapie Hoogvliet

Lokale informatie over Eijkenaar Fysiotherapie Hoogvliet

Onze praktijk bevindt zich in de Basic-Fit in Hoogvliet, in het winkelcentrum Hoogvliet. Wij bevinden ons tussen de Hema en de IJswinckel en zijn te herkennen aan ons bord wat voor de ingang staat.

Je kan het pand betreden door met de roltrap naar boven te gaan. Eijkenaar Fysiotherapie is goed te bereiken met OV, je kan je auto in de buurt gratis parkeren of je fiets voor de deur kwijt.

Binnen in de sportschool kan je je melden bij de receptie of direct doorlopen naar achteren, je kan ons niet missen:

Informatie Eijkenaar Fysiotherapie Hoogvliet

Wij werken in onze praktijken volgens het Evidence Based principe en zijn hiervoor met onze praktijk bewust in een sportschool gaan zitten. Doordat Eijkenaar Fysiotherapie volgens het Evidence Based principe behandelt, werken wij volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken & inzichten en zetten wij actieve beweging in om jouw herstel te bevorderen.

Informatie Eijkenaar Fysiotherapie Hoogvliet

De voordelen van Eijkenaar Fysiotherapie:

 • Ruimere openingstijden = ruimere behandeltijden (ook buiten “normale” werktijden)
 • Doordat we ons in een sportschool bevinden kunnen we verschillende therapiemogelijkheden inzetten:
  • We kunnen je in onze ruimte behandelen
  • Als nodig kunnen we ook de grote oefenzaal in om actieve oefentherapie in te zetten
  • We hebben ook onze beweeggroepen waar je aan mee kan doen zodat je in groepsverband kan werken aan je herstel.

De Fysiotherapeuten

Onze fysiotherapeuten hebben allemaal de HBO opleiding tot Fysiotherapeut succesvol afgerond en zijn BIG geregistreerd. Hierbij staan onze therapeuten ingeschreven in het CKR kwaliteitsregister en volgen wij bij Fysiotherapie Hoogvliet regelmatig extra trainingen en cursussen om onze kennis en vaardigheden uit te breiden.

Bij Eijkenaar Fysiotherapie Hoogvliet word je altijd behandeld door een van onze fysiotherapeuten; Jeroen en Chris helpen je graag van je klachten af.

Heb je lichamelijke klachten die je aan wil pakken? Wil je meer informatie Eijkenaar Fysiotherapie Hoogvliet? Een afspraak maak je door ons te bellen op 010- 30 72 410 of door de knop voor het afspraak maken aan te klikken en je gegevens in te vullen.

Je kan binnen 48 uur bij ons terecht!

 • Afspraak maken

 • Team

 • Werkwijze

 • Tarieven