VLOG – Slaaphygiëne: wat elke NL’er zou moeten weten!


 


’s Ochtends word je moe wakker, duf en nog met last van je rug en pijntjes door het sporten, of nu door alle stress. Herkenbaar?

De slaapkwaliteit is bij veel Nederlanders slecht te noemen. Dat is ook niet zo gek door een jachtig leven: een baan, kinderen, de boodschappen, eten maken, nog sporten, je social media nog even checken, tv kijken. Je slaapkwaliteit heeft ook weer impact op jouw herstel, daarmee ook het risico wat je loopt op blessures en/of pijntjes. En nu zeker met al een veranderd leven door alle corona maatregelen. Je gezondheid en weerstand op peil houden is nu nog belangrijker geworden.

In deze video legt Jikke uit wat je kan doen om uitgerust wakker te worden. Met directe een toepasbare tip om vannacht al beter te slapen. Het codewoord: slaaphygiëne.

Geen zin om te kijken, lees dan ons artikel over slaaphygiëne!

Sporten helpt ook erg om te kunnen ontstressen, alleen de sportscholen zijn nog steeds dicht op de dag van het posten van dit artikel. Lees dan ons artikel over de Home Workout Reeks: op de vierkante meter, gemaakt door onze partner The Strength Formula om te kunnen sporten zonder apparatuur of fitness materiaal.

Wordt en blijf actief gezond!

Jeroen, Jikke & Chris