Chris Eijkenaar

Chris Eijkenaar

Eigenaar Eijkenaar Fysiotherapie en fysiotherapeut

Mijn insteek is vooral om helder met je te communiceren en te kijken naar wat wél mogelijk is.

Dit zul je in de behandeling merken dat ik samen met je meedenk om zo je gezondheidsprobleem inzichtelijk te maken. Waar het mij om gaat is dat het voor jou duidelijk is waar je last van hebt en wat je eraan kan doen.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut en ben werkzaam geweest bij een aantal fysiotherapiepraktijken voor ik mijn eigen praktijk heb gestart.

Naast dat ik in de praktijk sta behandel ik ook veel aan huis, waarbij de doelgroep vooral bestaat uit kwetsbare ouderen.

Samen met een team van wijkverpleegkundigen, ergotherapeuten en de huisarts zorgen we ervoor dat iemand zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Dit geeft veel voldoening en is een van de redenen waarom ik een ondernemer ben en een eigen praktijk heb gestart; alleen kom je snel ergens, met zijn allen kom je veel verder.

Naast fysiotherapie vind ik het erg leuk  om met het ondernemen verbinding met mensen te zoeken. Hoe kunnen we elkaar versterken en verbeteren.

Ik sport graag en doe voornamelijk aan krachttraining, vind ik zowel Star Trek en Star Wars leuk, game af en toe wel eens (The Witcher III) en als ik lees dan is dat  voornamelijk science fiction. Als er ooit nog eens een fysiotherapeut op Mars nodig is, I’m your guy!

Gespecialiseerd in: